Meteen naar de content

Volg B'ELL

Handgemaakt sieraden by B'ELL

Stainless steel & Gold plated

Neem contact op

B'ELL. Over mij

B’ELL is ontstaan uit liefde voor prachtige sieraden en een passie voor creativiteit. Met aandacht ontwerp en creëer ik de mooiste sieraden en kaarsen voor iedereen. Van oorbellen tot kettingen, armbanden om te twinnen met de kleintjes en meest originele cadeaus.

Ik gebruik voor de sieraden alleen stainless steel en/of gold plated producten. Dit zal niet of nauwelijks verkleuren (dit is echter afhankelijk van de zuurgraad waardoor het helaas kan voorkomen dat het bij sommigen tóch verkleurt) en de oorbellen doen geen pijn.

De naam B’ELL staat voor de samensmelting van de namen van onze kinderen “Bodhi & Elviene”. Mijn grootste liefdes. Het was voor mij dan ook niet meer dan logisch om mijn bedrijfsnaam aan hen op te dragen. Zij maken mijn hart immers nóg groter en laten mij nog meer genieten van het leven. En dit zie je in mijn producten.

Naast deze webshop zijn gedeeltes van mijn collectie ook te vinden bij Mooisch Conceptstore in Schiedam, All Perfectly Pierced in Rhoon, 't Hoeksche Huijsje in Numansdorp en de webshop CBEEZZZ (https://www.cbeezzz.nl/).

 

Altijd de beste kwaliteit

Er wordt gebruikt gemaakt van stainless steel & gold plated producten

Met liefde samengesteld

Elk product wordt met veel passie en aandacht samengesteld