Meteen naar de content

Volg B'ELL

Handgemaakt sieraden by B'ELL

Stainless steel & Gold plated

Neem contact op

Edelstenen & spirituele groei

Edelstenen & spirituele groei

Al een aantal jaar voel ik een verschuiving in mij. Een verschuiving die heeft gemaakt dat ik ben gaan kijken naar mijn ware ik, naar wat ik (aan)voel en hoeveel kracht en wijsheid hier in zit. In mijn werk als massagetherapeut heb ik mijn spirituele basis mogen ontvouwen. De mooiste dingen gezien, gevoeld en ervaren. 

Toen werkte ik al veel met intuïtie, trillingen, edelstenen en alle energie die om ons heen is. Het is een stukje van mij geworden en hoe kan het dan ook anders dan dat ik dit ook verwerk in mijn handgemaakte producten. Ik heb ervoor gekozen om de meest mooie, zuivere kaarsen te maken met edelstenen. In een meditatie zag ik dit voor me en voelde sterk dat dit hoort bij mijn creatieve proces. Ik ben me gaan verdiepen in het maken van kaarsen en de beste soja was (uiteraard 100% natuurlijk).  Ik, die nog nooit een kaars had gemaakt, zit hier inmiddels te schrijven met een prachtige zelfgemaakte kaars met amethist naast zich.

Buiten het feit dat ik heel veel tijd heb gestoken in het onder de knie krijgen van technieken bij het maken van de kaarsen, heb ik alle edelstenen eerst gereinigd en opgeladen. Alle edelstenen vangen energie op. De meeste edelstenen hebben een sterk vermogen voor het opnemen van negatieve energie. Het is daarom van groot  belang om regelmatig je stenen te ontladen én op te laden. 

Ontladen en opladen van mijn edelstenen doe ik altijd in een ritueel. Eerst was ik de stenen met lauw warm water (dit kan overigens niet bij alle stenen) waarbij ik ook in de energie de stenen reinig. Wanneer ik dit met aandacht gedaan leg ik de stenen met volle maan buiten. De maan is magisch. Zeker wanneer je bedenkt dat ze in staat is om het tij van de zee te keren en we het fenomeen zwaartekracht aan haar te danken hebben. Met liefde leg ik de stenen stuk voor stuk op een kleedje in de tuin. In het ritueel zet ik de intentie van de energie om op te laden en gaat de energie van liefde stromen. Dat is letterlijk voelbaar. De volgende dag haal ik "m'n kindjes" op in de tuin en krijgen ze een mooi plekje tot dat ik ze verwerk in de kaarsen. 

Bij elke kaars voel ik eerst in welke stenen ik wil gebruiken en hoe ik ze wil neerleggen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat elke kaars precies bij de persoon terecht komt die het goed kan gebruiken. Zo werkt het universum. 

Altijd de beste kwaliteit

Er wordt gebruikt gemaakt van stainless steel & gold plated producten

Met liefde samengesteld

Elk product wordt met veel passie en aandacht samengesteld